En sommardröm

Vi funderar så smått på att skaffa ett litet sommarställe i skärgården. En plats där vi kan tillbringa ljuva sommardagar, ta morgondopp i havet, grilla, bjuda över vänner och åka vattenskoter om kvällarna. En plats som är en kontrast till det annars ganska hektiska livet i Stockholms innerstad. Inget är dock bestämt ännu utan hittills befinner vi oss bara på drömstadiet. Vi tittar på Hemnets utbud och jag funderar på hur jag i så fall skulle inreda vårt lilla hus. Drömmen är att få sätta tänderna i ett riktigt renoveringsobjekt!

 

Hittade härlig inspiration från senaste numret av Residence. En riktig liten pärla. Eller vad sägs om denna underbara och smarta Compact Living-gäststuga (som för vår del skulle funka precis lika bra som sommarhus)?

 


De något suddiga bilderna är fotade från Residence nr 6 2010. Gäststugan Nivå tillhör arkitekten Pernilla Öfvergård som själv ritat den.

 

För övrigt är det nu fredag kväll och vi har ännu en härlig helg framför oss innan det är dags för sista arbetsveckan innan semestern. Imorgon blir det besök av svärföräldrarna och en tur ut i Stockholms skärgård. Det gäller att ta tillvara på dessa underbara sommardagar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0